verkopers & kopers vertellen

Wat vinden verkopers en kopers van de dienstverlening van Honkvast Makelaardij? De recensies hieronder zijn overgenomen uit de beoordelingen op Funda, recensies op Facebook, en reviews op Google.

 

13 november 2021 | bron: Funda

Contact met Makelaar Honkvast was vanaf het begin tot dat het huis verkocht was heel goed. Duidelijk welke informatie je moet aanleveren, deskundig advies, Huis wordt leuk gestyld voor de foto's. Je wordt continue van het hele verloop van de verkoop op de hoogte gehouden. Neemt je zorgen uit handen. Heel erg fijn. Honkvast heeft het goed voor elkaar. Goed team.

 

8 september 2021 | bron: Funda

Een vriendelijke en deskundige makelaar met goed en deskundig personeel zorgt voor een zeer goede fotograaf en heeft veel en goede contacten. Daardoor was het huis snel verkocht naar onze volle tevredenheid.

 

27 juli 2021 | bron: Funda

We zijn prima geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van onze huidige woning. Je krijgt goed advies en wordt goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Bovendien kregen we een goede tip voor een financieel adviseur, Karin van der Velden, die ons enorm geholpen heeft met het vinden van een passende hypotheek. We zullen Honkvast dan ook zeer zeker bij iedereen aanbevelen!

 

23 juli 2021 | bron: Funda

Heleen is super lief en behulpzaam. Je kan het kantoor altijd bereiken en ze denkt met mee. Mooie foto's en snel een afspraak voor het contract tekenen.

 

19 juli 2021 | bron: Funda

Contact met de makelaar was bijzonder prettig en gaf direct vertrouwen en dit is tot op heden nog zo

 

1 juni 2021 | bron: Funda

Wij waren zeer tevreden over de professionaliteit van Heleen en haar team. Van het begin tot het eind was Heleen zeer betrokken en rekening houdend met de emoties die de verkoop van ons ouderlijk huis met zich meebracht. Kortom, we zijn heel positief dat we voor Honkvast hebben gekozen.

 

30 april 2021 | bron: Funda

Super lieve en fijne makelaar die ontzettend betrokken is. Zou direct weer voor deze makelaar kiezen.

 

26 januari 2021 | bron: Funda

Contact is heel open en vriendelijk. Kennen de makelaar persoonlijk al wat langer. Zeer duidelijke uitleg over het hele proces. Veel moeite genomen om de foto's te maken .Mooie presentatie.

 

21 januari 2021 | bron: Funda

Alles verliep lekker snel en zonder problemen . We werden altijd direct op de hoogt gehouden Erg prettig om mee samen te werken

 

6 januari 2021 | bron: Funda

Heleen en haar team zijn super, kunnen het niet anders omschrijven! Duidelijke communicatie, transparant, meedenkend wanneer nodig en realistisch in wat wel en wat niet kan. Wil je zorgeloos je huisverkopen dan moet je bij Honkvast zijn!

 

5 januari 2021 | bron: Funda

We hebben zelden zo'n goed makelaarskantoor gehad. Een dikke pluim voor Heleen en Annemarie!! Zeer kundige, professionele en service gerichte makelaars.

 

5 januari 2021 | bron: Funda

Wat een super fijn makelaarskantoor is dit! Een ongekend hoog service niveau en Heleen en Annemarie staan letterlijk dag en nacht voor je klaar en niets is hun te veel. Daarnaast zijn ze zeer kundig. We kunnen dit kantoor werkelijk aan iedereen aanbevelen.

 

30 december 2020 | bron: Funda

Vriendelijke enthousiaste, en kundige makelaar met veel gevoel voor de verkoper. Wilt u uw huis verkopen raad ik u Honkvast aan.

 

24 december 2020 | bron: Facebook

Heleen is een geweldige vrouw die weet wat ze doet en weet overal een oplossing voor. (Ze kan ook heel mooi zingen.) Door haar grote sociale netwerk op Rozenburg weet ze altijd iemand die jou het beste kan helpen voor een goede eerlijke prijs!

Contact onderling verliep veel via WhatsApp en geen vraag was te dom. Door de sneak preview van Honkvast hebben wij ons droomhuis in een heerlijke rustige woonwijk gevonden en voor het op funda kwam kunnen kopen! Vandaag de sleutel van ons oude huis ingeleverd dat Heleen ook binnen een week had verkocht. Kortom een geweldige makelaar .

 

21 december 2020 | bron: Funda

Alles verliep netjes en goed. Ze gaven een eerlijk en duidelijk beeld. Er was een goed en persoonlijk contact. Een aanrader!

 

7 december 2020 | bron: Funda

Deze makelaar heeft als motto: Hart voor huizen. Dat heeft ze inderdaad maar ook zeker een hart voor mensen! Zowel voor koper als voor verkoper. Ze is heel deskundig, denkt met je mee en geeft advies op allerlei vlakken. Haar persoonlijke en eerlijke benadering is een verademing en een groot contrast met de keiharde huizenwereld waarin we ons tegenwoordig bevinden. Een bezichtiging voelt heel gastvrij. Ze houdt geen verkooppraatjes en geeft een eerlijk van beeld van zaken. Na het huis van onze dromen te hebben gekocht via Honkvast, hoefden we niet na te denken wie ons "oude" huis mocht verkopen. En wat een fijne ervaring was dat! Kortom: bij Honkvast ben je in goede handen!

 

19 november 2020 | bron: Funda

Contact verliep zeer goed. Alles wordt je netjes en deskundig uitgelegd. Deze makelaar is niet alleen goed in haar functie maar ook als mens heeft zij een groot inlevingsvermogen. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het snelle verkoop proces.

 

30 oktober 2020 | bron: Funda

Begripvol en doortastend. Innovatief en gedreven op een prettige ontspannen wijze. Realistische inschatting van huizenprijzen in deze bijzondere tijd.

 

20 oktober 2020 | bron: Funda

Het verkopen van ons huis mbv Honkvast was een feestje. Heleen Klifman is heel deskundig. Alles is rustig en stap voor stap verlopen. De hele papierwinkel is duidelijk en netjes verzorgd. Met Honkvast is zee gaan is een aanrader!

 

8 oktober 2020 | bron: Funda

Een hele fijne samenwerking, staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en geeft een eerlijke mening en uitstekend advies. Is goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en weet feiloos een goede match te vinden tussen koper en verkoper. Schakelt en acteert snel. Biedt goede nazorg en zorgt ervoor dat je geheel ontzorgt wordt. Kortom, toppertjes!

 

1 oktober 2020 | bron: Funda

Alles wordt op prettige, correcte en zorgvuldige manier geregeld. De communicatie was goed en super snel antwoord op al onze vragen. Goede kennis van de huizenmarkt in de regio. Wij zouden iedereen adviseren te kiezen voor Honkvast.

 

23 september 2020 | bron: Funda

Wij zijn heel erg tevreden over het team van Honkvast. De makelaar is goed op de hoogte van de huizenmarkt in Rozenburg, heeft ons heel goed geadviseerd. Ook de Fotograaf en het team dat ons huis fotoklaar heeft gemaakt is super. Zeer laagdrempelig bereikbaar

 

7 september 2020 | bron: Funda

Beste makelaar in de omtrek eerlijk oprecht en zegt precies hoe het in elkaar zit bij verkoop maar ook bij koop.

 

30 juli 2020 | bron: Funda

Het kontact was erg goed als er wat was dan konden we haar altijd bereiken. Helemaal tevreden. Er was altijd goed overleg betreft de bezichtigingen. We zijn heel erg tevreden en zijn blij dat we Honkvast als makelaar hebben genomen.

 

29 juli 2020 | bron: Funda

Super zoals honkvast je helpt bij t verkopen van je huis! Erg professioneel, en serieus! Ons huis is binnen een week verkocht!

 

23 juli 2020 | bron: Funda

Wat een fijn makelaarskantoor is dit!! Heleen en Annemarie zijn echte vakmensen en ontzettend aardig en professioneel. We raden Honkvast Makelaardij zeker aan.

 

16 juli 2020 | bron: Funda

Wij hebben het team van Honkvast als zeer prettig ervaren. De verkoop van je eigen huis is niet niks en vooral heel spannend. Wij werden ontzettend goed begeleid en geïnformeerd. zeer kundig en professioneel. Wij zijn Honkvast erg dankbaar voor de snelle verkoop van ons huis.

 

14 juli 2020 | bron: Funda

Wat een waanzinnig kantoor en eigenaresse. Zij weet zich als geen ander te onderscheiden in vriendelijkheid, snelheid en professionaliteit. Als ik een 11 als cijfer had kunnen geven, had ik dat zeker gedaan.

 

juni 2020 | bron: Google

Zeer fijne makelaar, met een persoonlijke benadering.

 

11 juni 2020 | bron: Funda

Een zeer deskundige en warme vrouw Heleen. Alles tot in de puntjes zo goed geregeld! Heleen, bedankt

 

9 juni 2020 | bron: Funda

Zoals we al hadden verwacht is de dienstverlening van Honkvast Makelaars uitstekend. Alles wordt op prettige, correcte en zorgvuldige manier geregeld. We werden goed geïnformeerd over de stand zaken en je krijgt een eerlijk advies.

 

27 mei 2020 | bron: Funda

Zeer betrokken. Goede communicatie. Op een vriendelijk, eerlijke en open manier begeleid tijdens de verkoop van ons huis. Wij zijn zeer tevreden.

 

15 mei 2020 | bron: Funda

Hele fijne makelaar. Heel erg duidelijk. Contact verliep ook super. Kortom ik raad honkvast zeker aan.

 

13 mei 2020 | bron: Funda

Het contact met de makelaar verliep heel soepel en ze heeft het hele verkoopproces van A tot Z perfect geregeld. Tijdens de bezichtigingen begreep ik van de bezoekers dat zij het contact met de makelaar als zeer prettig ervaarden. Honkvast makelaardij kan ik dus sterk aanbevelen. Uiteraard ook mijn dank aan de mensen op kantoor.

 

24 maart 2020 | bron: Funda

Vriendelijk,goed op de hoogte van de zaken. Goed bereikbaar en prima verzorgd. Kortom een aanrader

 

10 februari 2020 | bron: Funda

Een aantal jaar terug hebben we al contact gehad met Honkvast. Ons huis stond toen 'onder water'. Op advies van Heleen hebben we toen contact opgenomen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Op zijn aanraden hebben wij aflossingsvorm van de bestaande hypotheek gewijzigd. Door die beslissing en de stijgende huizenprijzen stond onze woning niet meer 'onder water'. In 2019 hebben we samen met het team van Honkvast veel zaken alvast voorbereid voor een eventuele verkoop. Hierdoor kon alles snel in werking worden gezet na de aanvaarding van ons huurappartement.

 

22 januari 2019 | bron: Facebook

De hartelijke ontvangst en medewerking. Verder de mooie en realistische website. Ook even vooral de ealistische prijen can de huizen en toebehoren.

 

17 december 2019 | bron: Facebook

De beste makelaar die je maar kunt wensen. Echt een super service gehad tijdens het verkopen van mijn appartement. Ik raad Honkvast makelaardij zeker aan! Ze zijn super aardig, behulpzaam en heel professioneel.

 

26 oktober 2019 | bron: Funda

Honkvast is een relatief jong maar zéér verfrissend makelaarskantoor tussen de gevestigde orde. Zeer toegankelijk, vriendelijk, creatief en professioneel. Blijf goed connected met je klanten, deze zijn heel divers en elk huis heeft zijn specifieke kenmerken, historie en daarbij behorende uitdagingen. Ook als je 250+ huizen hebt verkocht komt er altijd weer eentje voorbij de op wat voor manier ook uniek is.

 

23 oktober 2019 | bron: Facebook

Zeer medelevend, vriendelijk, weet wat je wilt. Zeer prettige makelaar!

 

september 2019 | bron: Google

Het was fijn om een huis te kopen met deze makelaar van de verkopende partij. Heel behulpzaam is ze

 

18 juni 2019 | bron: Facebook

Heleen luisterd goed naar de wensen van verkoper/koper. Heel prettig en professioneel! Wij zouden Honkvast aan iedereen aanbevelen.

 

13 mei 2019 | bron: Facebook

Zeer behulpzaam, een goede service en zeer prettig contact!

 

23 april 2019 | bron: Facebook

Persoonlijk en professioneel. Ze kan met recht zeggen:” Met een hart voor huizen” Maar zeker ook een hart voor zowel verkopers als kopers!

Ik heb het je al via een andere weg gezegd, maar hierbij nogmaals:

Heleen en team:”Bedankt!!”

 

7 april 2019 | bron: Facebook

Enorm lieve en eerlijke vrouw die onwijs goed is in haar werk. Het huis binnen een week verkocht. Heleen je bent een topper, bedankt!

 

29 maart 2019 | bron: Facebook

Heleen heeft ons huis in no time verkocht. Ze is bijzonder professioneel, eerlijk en erg fijn om mee samen te werken.

 

29 maart 2019 | bron: Facebook

super lieve vrouw ook snel ons huis verkocht hoop tegenslagen gehad maar jij Heleen heeft mij er doorheen gesleept dank je wel

 

20 december 2018 | bron: Facebook

Wat een geweldige makelaar!!! Heleen is een powervrouw die dit werk met hart en ziel doet. Buiten het feit dat ze ons huis binnen 48 uur verkocht, is het een vrouw die zakelijk en menselijk tegelijk is. Als je een makelaar zoekt dan zeker bij Heleen van honkvast makelaardij!

 

14 december 2018 | bron: Facebook

Heleen heeft passie in wat ze doet, en dit zie je terug in haar werkwijze. Tot aan de puntjes op de i word je als (ver)koper geadviseerd hoe en wat je het beste kunt doen en waar je op moet letten. Met oog voor detail is ze voorbereid op al je vragen, en ze schakelt snel. Zeker een aanrader voor jongvolwassenen die opzoek zijn naar een woning in Rozenburg.

 

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij