verkopers & kopers vertellen

Wat vinden verkopers en kopers van de dienstverlening van Honkvast Makelaardij? De recensies hieronder zijn één op één overgenomen uit de beoordelingen op Funda, recensies op Facebook, en reviews op Google.

 

27 mei 2020 | bron: Funda

Zeer betrokken. Goede communicatie. Op een vriendelijk, eerlijke en open manier begeleid tijdens de verkoop van ons huis. Wij zijn zeer tevreden.

 

15 mei 2020 | bron: Funda

Hele fijne makelaar. Heel erg duidelijk. Contact verliep ook super. Kortom ik raad honkvast zeker aan.

 

13 mei 2020 | bron: Funda

Het contact met de makelaar verliep heel soepel en ze heeft het hele verkoopproces van A tot Z perfect geregeld. Tijdens de bezichtigingen begreep ik van de bezoekers dat zij het contact met de makelaar als zeer prettig ervaarden. Honkvast makelaardij kan ik dus sterk aanbevelen. Uiteraard ook mijn dank aan de mensen op kantoor.

 

24 maart 2020 | bron: Funda

Vriendelijk,goed op de hoogte van de zaken. Goed bereikbaar en prima verzorgd. Kortom een aanrader

 

10 februari 2020 | bron: Funda

Een aantal jaar terug hebben we al contact gehad met Honkvast. Ons huis stond toen 'onder water'. Op advies van Heleen hebben we toen contact opgenomen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Op zijn aanraden hebben wij aflossingsvorm van de bestaande hypotheek gewijzigd. Door die beslissing en de stijgende huizenprijzen stond onze woning niet meer 'onder water'. In 2019 hebben we samen met het team van Honkvast veel zaken alvast voorbereid voor een eventuele verkoop. Hierdoor kon alles snel in werking worden gezet na de aanvaarding van ons huurappartement.

 

22 januari 2019 | bron: Facebook

De hartelijke ontvangst en medewerking. Verder de mooie en realistische website. Ook even vooral de ealistische prijen can de huizen en toebehoren.

 

17 december 2019 | bron: Facebook

De beste makelaar die je maar kunt wensen. Echt een super service gehad tijdens het verkopen van mijn appartement. Ik raad Honkvast makelaardij zeker aan! Ze zijn super aardig, behulpzaam en heel professioneel.

 

26 oktober 2019 | bron: Funda

Honkvast is een relatief jong maar zéér verfrissend makelaarskantoor tussen de gevestigde orde. Zeer toegankelijk, vriendelijk, creatief en professioneel. Blijf goed connected met je klanten, deze zijn heel divers en elk huis heeft zijn specifieke kenmerken, historie en daarbij behorende uitdagingen. Ook als je 250+ huizen hebt verkocht komt er altijd weer eentje voorbij de op wat voor manier ook uniek is.

 

23 oktober 2019 | bron: Facebook

Zeer medelevend, vriendelijk, weet wat je wilt. Zeer prettige makelaar!

 

september 2019 | bron: Google

Het was fijn om een huis te kopen met deze makelaar van de verkopende partij. Heel behulpzaam is ze

 

18 juni 2019 | bron: Facebook

Heleen luisterd goed naar de wensen van verkoper/koper. Heel prettig en professioneel! Wij zouden Honkvast aan iedereen aanbevelen.

 

13 mei 2019 | bron: Facebook

Zeer behulpzaam, een goede service en zeer prettig contact!

 

23 april 2019 | bron: Facebook

Persoonlijk en professioneel. Ze kan met recht zeggen:” Met een hart voor huizen” Maar zeker ook een hart voor zowel verkopers als kopers!

Ik heb het je al via een andere weg gezegd, maar hierbij nogmaals:

Heleen en team:”Bedankt!!”

 

7 april 2019 | bron: Facebook

Enorm lieve en eerlijke vrouw die onwijs goed is in haar werk. Het huis binnen een week verkocht. Heleen je bent een topper, bedankt!

 

29 maart 2019 | bron: Facebook

Heleen heeft ons huis in no time verkocht. Ze is bijzonder professioneel, eerlijk en erg fijn om mee samen te werken.

 

29 maart 2019 | bron: Facebook

super lieve vrouw ook snel ons huis verkocht hoop tegenslagen gehad maar jij Heleen heeft mij er doorheen gesleept dank je wel

 

20 december 2018 | bron: Facebook

Wat een geweldige makelaar!!! Heleen is een powervrouw die dit werk met hart en ziel doet. Buiten het feit dat ze ons huis binnen 48 uur verkocht, is het een vrouw die zakelijk en menselijk tegelijk is. Als je een makelaar zoekt dan zeker bij Heleen van honkvast makelaardij!

 

14 december 2018 | bron: Facebook

Heleen heeft passie in wat ze doet, en dit zie je terug in haar werkwijze. Tot aan de puntjes op de i word je als (ver)koper geadviseerd hoe en wat je het beste kunt doen en waar je op moet letten. Met oog voor detail is ze voorbereid op al je vragen, en ze schakelt snel. Zeker een aanrader voor jongvolwassenen die opzoek zijn naar een woning in Rozenburg.

 

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij