Vrouwenhoflaan 13

3231 VM Brielle

2 slaapkamers

 

wonen ca. 81 M2

perceel: 78 M2

 

Oplevering:

medio maart 2022

 

Vraagprijs:

€ 319.500,- k.k.

In de oude binnenstad van het altijd gezellige en pittoreske Brielle vinden we deze leuke 2-onder-1-kap woning met oude details zoals ensuite deuren en paneeldeuren.

Verkocht onder voorbehoud...

 

OMSCHRIJVING:

Een leuke 2-onder-1-kap woning met oude elementen. De woning heeft 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast heeft de woning een ruime bergzolder. De binnentuin is gezellig met veel groen en heeft een stenen berging. De woning bevindt zich in de oude binnenstad van het altijd gezellige en pittoreske Brielle.

 

INDELING:

Begane grond:

We komen binnen in de entreehal waar we stuiten op een geweldige tegelvloer met een gezellig patroon. Wat gelijk opvalt zijn de oude elementen zoals de paneeldeuren. In de hal vinden we een kast, de meterkast, de trap naar de 1e verdieping en het toilet.

 

Vanuit de hal lopen we naar de eetkamer. In deze ruimte ligt een lichte laminaatvloer welke doorloopt in de woonkamer. Vanuit de eethoek kijk je op het gezellige straatje. De eethoek is ruim genoeg voor een leuke eettafel. Daarnaast is in deze ruimte een vaste kast te vinden. Via de prachtige ensuite deuren komen we in de woonkamer. Hier vinden we een vaste kast en de schouw van de voormalige haard. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de binnentuin. Door de grote raampartijen aan beide kanten zijn deze ruimtes heerlijk licht.

 

Vanuit de hal kunnen we ook de keuken bereiken. Op de grond ligt een grijze natuursteen en de keuken zelf is gebroken wit. Het aanrecht is van kunststof en heeft een antraciet kleur, de achterwand is betegeld met een vierkante tegel in dezelfde kleur als de keuken. De volgende inbouwapparatuur vinden we terug in de keuken: een vaatwasser, een combimagnetron, een koelkast en een 4-pits keramische kookplaat met daarboven een afzuigkap. En in de keuken is ook de toegang tot een geweldige, koele, kelderkast. Echt nog ouderwets met een trappetje naar beneden.

 

De op het westen gelegen binnentuin is vanaf de straat bereikbaar via een zijpad (afgesloten door een poort) of via de keuken. De tuin is betegeld en heeft vaste beplanting. Ook is er een stenen berging te vinden in de tuin.

 

Eerste verdieping:

We gaan door naar de 1e verdieping via de trap met blauwe vloerbedekking en komen aan op de overloop. Vanuit deze ruimte zijn de oude elementen goed zichtbaar, zoals de balken in de kamers en de paneeldeuren. Rechts aan de tuinzijde liggen de 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een dakkapel (2009) , een vaste kast en er ligt vloerbedekking.

 

Aan de voorzijde van de woning is de ruime badkamer gelegen. De badkamer is volledig betegeld met op de vloer een zwarte tegel met een witte ader en op de wand een witte tegel met grijze ader en rode sierrand. Er is een douche, apart ligbad en een wasbak met daarboven een spiegelkast aanwezig. Oorspronkelijk was het een 3e slaapkamer en kleine badkamer dus voor degene met handige handjes is het mogelijk om een deel van de badkamer weer terug om te bouwen voor een extra kamer. De dakkapel aan de voorzijde is in 2017 nog vervangen.

 

Achter in de badkamer is een was/bergruimte met tevens toegang via een luik naar de bergzolder. In de wasruimte zit de aansluiting voor de wasmachine en de (condens)droger. Op de bergzolder hangt de CV-ketel (Nefit, 2006).

 

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1931, eigen grond, CV-ketel Nefit (bouwjaar 2006). De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. In 2013 zijn de muren geïsoleerd. In 2009 is de dakkapel aan de achterzijde vervangen in 2020 het dak van deze dakkapel. In 2017 is de dakkapel aan de voorzijde vervangen. Op deze woning is een ouderdomsclausule van toepassing. De woning valt binnen het beschermde stadsgezicht van Brielle.

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij