Scholeksterstraat 90, 3181 ST Rozenburg

1 SLAAPKAMER

 

WONEN ca. 56 M2

verdieping:

Begane grond & tuin

 

Oplevering:

Half september 2021

 

Vraagprijs:

€ 160.000,- k.k.

Een fijn 2 kamer startersappartement met een tuin gelegen op het zuidoosten.

Verkocht onder voorbehoud...

 

OMSCHRIJVING:

Een fijn 2 kamer startersappartement met een tuin gelegen op het zuidoosten en ook nog een extra berging. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer loop je heerlijk de tuin in. Deze is groot genoeg voor een zithoek maar ook een eettafel past er nog bij. Het appartement ligt op 5 minuten fietsen van het centrum.

 

LET OP: deze woning heeft een zelfbewoningsplicht en verhuurverbod!

 

INDELING:

Begane grond:

Op de begane grond is een gemeenschappelijk, afgesloten, portiek met brievenbussen en het trappenhuis. De voordeur van de woningen op de begane grond is hier aanwezig maar nummer 90 heeft buiten aan de voorzijde nog een aparte, eigen voordeur. De bergingen zijn via een andere deur aan de buitenzijde bereikbaar.

 

Indeling:

We komen binnen in een lange hal waar de meterkast en de garderobe zich bevinden. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken en de woonkamer.

 

We beginnen in de keuken. De keuken wordt door middel van een muur waar de meterkast en de garderobe zijn afgescheiden van de hal. Hierdoor is de keuken vanaf 2 kanten bereikbaar, een leuke speelse indeling waardoor het allemaal erg licht is. Achter het muurtje in de keuken is een gedeelte aanrecht met kastruimte eronder en erboven. Erg fijn dit extra stukje keuken niet alleen voor meer werkbladruimte maar ook de extra kasten met bergruimte. De keukenkastjes zijn uitgevoerd in gebroken wit met een houtlook aanrechtblad. Boven de gootsteen hangt de boiler die zorgt voor het warme water in het appartement. De volgende apparatuur blijft achter in de keuken: een inductiekookplaat met daaronder de oven, een magnetron en de vaatwasser. Dan nog de verrassing in de keuken: de lange, vaste kast (ca. 2,60m*1,25m) naast het voorraam. Wat kun je hier veel in opbergen!

 

We gaan verder naar de woonkamer, waar aan de achterzijde een groot kunststof raampartij is en de toegang tot de tuin. Door het gehele appartement ligt een vergrijsde laminaatvloer. In de woonkamer is ook nog een vaste kast.

 

Vanuit de woonkamer gaan we verder naar de slaapkamer. Hier ook kunststof kozijnen en een deur naar de tuin. Vanuit de slaapkamer gaan we door naar de badkamer. Deze is betegeld met een vierkante witte wandtegel, op de vloer een grote grijze tegel en in het douchegedeelte een kiezelmotief. Er is voor een grijze betonlook ladekast gekozen met een witte wastafel en erboven een spiegelkast. Het toilet is in de badkamer, net zoals de aansluiting van de wasmachine en droger.

 

Tuin:

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, is grotendeels betegeld en heeft een poortdeur. Er is genoeg ruimte voor een zithoek maar ook een eettafel.

 

Bijzonderheden:

Bouwjaar ca. 1973, eigen grond, warm water middels een boiler (Euro 12,95 zit in de maandnota van Eneco opgenomen als lease boiler – verplichte overname). De voorzijde van de woning heeft houten kozijnen (deze worden in 2021 nog geschilderd, onderhoud via de VVE). De achterzijde is voorzien van kunststof kozijnen. Actieve VVE met een bijdrage van Euro 172 per maand (dit is incl. stookkosten – verwarming middels blokverwarming). Eigen berging op de begane grond. Oplevering half september 2021.

 

LET OP: deze woning heeft een zelfbewoningsplicht en verhuurverbod!

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij