Reigerhof 7

3181 KB Rozenburg

4 slaapkamers

 

wonen ca. 108 M2

perceel: 111 M2

 

Oplevering:

Mei 2022

 

Vraagprijs:

€ 270.000,- k.k.

Een fijne tussenwoning met 4 slaapkamers en een ruime badkamer in een kindvriendelijke wijk welke gelegen is aan het park.

Verkocht onder voorbehoud...

 

OMSCHRIJVING:

Deze eengezinswoning heeft 4 slaapkamers, een tuin op het noordwesten en een ruime badkamer. De woning is rustig gelegen aan een doodlopend straatje en in de buurt van het park.

 

INDELING:

Voortuin:

De voortuin is netjes onderhouden en volledig betegeld. Er is een grote plantenborder met vaste beplanting.

 

Begane grond:

Via de voordeur gaan we naar binnen waar we in de entreehal komen. Hier is ruimte voor de garderobe en de meterkast.

 

Wanneer je de woonkamer binnenkomt merk je gelijk hoeveel lichtinval er is door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde.

 

De gehele benedenverdieping is voorzien van een houtlook laminaatvloer en duo-rolgordijnen. Er is een ruime zit aan de voorkant van de woning.

 

Er is een open keuken in de woning. De keuken heeft veel opbergruimte in de keukenkastjes en is voorzien van diverse losstaande apparatuur: een koelkast, vaatwasser en een gasfornuis met oven met daarboven een afzuigkap. De keuken is uitgevoerd met witte kastjes en een zwart gemêleerd aanrechtblad. De wand is voorzien van een gemêleerde tegel.

In het lange gedeelte van de woonkamer staat de eethoek en die kan op diverse manieren neergezet worden. In de lengte of in de breedte of misschien wel een ronde eettafel? Alle opties zijn mogelijk.

 

De op het noordwesten gelegen tuin is volledig betegeld en heeft aan de randen borders met vaste beplanting. Over de gehele breedte van de achterpui is een elektrisch zonnescherm geplaatst. Er is een stenen berging voorzien van elektra.

In de tussenhal bevindt zich de toiletruimte welke gedeeltelijk betegeld is met een witte tegel. Vanuit de tussenhal gaan we met de trap naar boven.

 

Eerste verdieping:

Boven aangekomen heeft u vanuit de hal toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

 

De master bedroom ligt aan de voorzijde en is voorzien van een houtlook vinylvloer met opdruk. De wanden zijn voorzien van glasvezelbehang. Genoeg ruimte hier voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast.

 

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een lichte vinylvloer. De wanden zijn voorzien van een roze glasvezelbehang en 1 wand heeft een behang met opdruk.

 

Aan de voorzijde van de woning is de 3e slaapkamer, welke nu in gebruik is als kastenkamer. Deze kamer is ook een prima slaapkamer. Op de vloer licht dezelfde lichte vinylvloer als in de 2e slaapkamer.

 

De luxe badkamer is volledig betegeld. Op de wanden een witte tegel en op de vloer een antraciet tegel. Het bad is betegeld met een zwarte tegel. Over de indeling van de douche is nagedacht, aan de ene kant van een geplaatst muurtje is de grote inloopdouche en aan de andere zijde de ruime wasbak waarboven een spiegelkast met inbouwverlichting hangt. Onder de wastafel nog 2 lades. Wanneer u zich omdraait ziet u het grote ligbad en het hangende toilet. Ook is er een raampje, handig om de ruimte te kunnen ventileren.

 

Tweede verdieping:

Als eerste komen we op de voorzolder waar de aansluiting zit voor de wasmachine en de droger. De CV-ketel (Vaillant, bouwjaar 2001) heeft hier een plekje gekregen.

 

Dan komen we op de slaapkamer, welke aan de achterzijde een dakraam heeft. De vloer is voorzien van laminaat. De kamer is ruim te noemen met genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Met uitstek geschikt als tienerkamer, of misschien zelfs de master bedroom van te maken.

 

Bijzonderheden:

Bouwjaar ca. 1982, eigen grond, CV ketel Vaillant (2001). Woning voorzien van houten kozijnen met HR++ glas en roosters. Deuren en kozijnen in mei antraciet geschilderd. Het afdak boven de voordeur is vernieuwd inclusief de trespa beplating.

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij