Heereplaats 15,

3181 RH  Rozenburg

4 SLAAPKAMERS

 

WONEN ca. 112 M2

perceel 205 M2

 

Oplevering:

per direct

 

€ 260.000,- k.k.

Diagonale 2-onder-1 kapwoning met 4 slaapkamers, achtertuin op het zuidwesten en carport. Met liefde en aandacht maak je van deze woning een fijne gezinswoning.

VERKOCHT onder voorbehoud...

 

OMSCHRIJVING:

Deze speels ingedeelde, diagonale, twee onder een kap woning is rustig gelegen in een autovrije straat. Er is een ruime voortuin en een heerlijke achtertuin op het zuidenwesten met een carport. De woning heeft 4 slaapkamers en de potentie voor een heerlijke gezinswoning.

 

Indeling:

Voortuin:

Zeer ruime voortuin, voornamelijk voorzien van vaste beplanting en een looppad met tegels.

 

Begane grond:

We komen binnen in de entreehal voorzien van de meterkast, de garderobe en het toilet. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen.

 

De woonkamer heeft een speelse driehoeksvorm en de raampartijen zijn groot waardoor er veel natuurlijke lichtinval is. De openhaard heeft een plek in een hoek van een woonkamer gekregen waardoor er een knusse zithoek omheen gecreëerd kan worden.

 

De open keuken is uitgevoerd met houten keukenkastjes in een licht grijze tint. Door het barretje is er meer werk en kastruimte gecreëerd en een leuke plek om erbij te komen zitten wanneer er gekookt wordt. Vanuit de keuken toegang tot de op het zuidwesten gelegen tuin. Deze is netjes onderhouden, is gedeeltelijk betegeld en er zijn borders met vaste beplanting. Aan het einde van de achtertuin is een achterom en een carport die bij de woning hoort. De berging is naast de woning aanwezig en vanuit de achter of voortuin te bereiken.

 

Eerste verdieping:

Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

 

De eerste slaapkamer op deze verdieping is gelegen aan de tuinzijde, met een mooi uitzicht op de tuin en achtergelegen park. Deze kamer is voorzien van een wastafel.

 

De tweede slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning.

In de derde kamer op deze verdieping, die aan de voorzijde is gelegen kijkt uit over het voetgangerspad en de erachter gelegen groenstrook.

 

De ruime badkamer is volledig betegeld en heeft vierkante grijs/witte tegels op de muur. Voor de vloertegels is gekozen voor een mozaiek tegel in diverse kleuren. In de badkamer is er ruimte voor een ligbad, een 2e toilet en een wastafel met onderkast. Er is een raam aanwezig, fijn voor de inval van daglicht maar ook voor de nodige ventilatie. De wasmachine aansluiting vinden we hier ook terug maar die zou ook mettertijd naar de 2e verdieping verplaatst kunnen worden.

 

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is in 2 ruimtes opgedeeld, een slaapkamer en een bergruimte. De slaapkamer heeft een dakkapel en is voorzien van een houten vloer. In de ruime bergruimte heeft de CV ketel (Vaillant, bouwjaar 2004) een plekje gekregen. Dit is een prima ruimte voor opslag.

 

Bijzonderheden:

Bouwjaar ca. 1975, eigen grond, CV-ketel Vaillant (2004). De gehele woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas. In 2019 is het dak van de berging vervangen. De woning wordt verkocht met een zogenaamd niet- bewoners clausule (dat wil zeggen dat de verkopers er niet gewoond hebben en dus ook niets kunnen vertellen over de staat van de woning – het staat een koper natuurlijk vrij om zelf een bouwtechnische keuring uit te laten voeren). Oplevering is mogelijk op korte termijn.

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij