Gladiolenlaan 3,

3181 CC Rozenburg

3 slaapkamers

 

wonen ca. 92 M2

Perceel: 403 M2

 

Oplevering:

per direct

 

Vraagprijs:

€ 420.000,- k.k.

Een geschakelde semibungalow met een heerlijke tuin, wonen en slapen op de begane grond, een garage en een eigen oprit.

OMSCHRIJVING:

Een heerlijke vrijstaande woning met garage en oprit gelegen op een perceel van 403m2, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en horeca. Deze semibungalow heeft de 1e slaapkamer en de badkamer op de begane grond, met nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De lichte woonkamer kijkt uit op zowel de voor- als achtertuin. Er is een garage aanwezig met daarvoor een oprit. Erg fijn parkeren op eigen grond! Opzoek naar wonen en slapen op de 1e verdieping, een heerlijke tuin, garage en oprit en dat allemaal op steenworp afstand van diverse voorzieningen? Dan kan dit wel eens uw nieuwe thuis zijn!

 

INDELING:

We beginnen in de voortuin, voor de woning is een gazon met ruime border voorzien van vaste beplanting. Aan de linkerzijde de garage met ervoor een oprit en erlangs een achterom naar de achtertuin. De voordeur is aan de rechterzijde van de woning, waar ook nog een extra berging is. De berging is vanaf zowel de voor- als achtertuin bereikbaar.

 

Begane grond:

Wanneer we door de voordeur naar binnen gaan, komen we in de hal die ons toegang geeft tot alle vetrekken van de woning op de begane grond, met uitzondering van de badkamer. De gehele begane grond is voorzien van tapijt, op de keuken en het toilet na, hier ligt zeil. In de hal is de meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping.

 

Vanaf de voordeur gezien komen we, wanneer we rechtdoor lopen, in de woonkamer. Door de grote raampartij aan de voor- en achterzijde is het een lichte ruimte.

 

Naast de woonkamer is de slaapkamer op deze verdieping gelegen. Er is een grote schuifdeurenkast en vanuit het raam kijken we uit op de voortuin.

 

De keuken is uitgevoerd in een warme eiken tint, heeft zowel boven- als onderkastjes en voorzien van de volgende apparatuur: koelkast, vriezer, oven, 4-pits elektrische kookplaat met daarboven een afzuigkap. Naast het keukenblok is een dubbele vaste kast. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van de originele granietenvloer en de wanden zijn gedeeltelijk betegeld met een witte, vierkante tegel. Het toilet is apart en vanuit de hal bereikbaar.

 

We gaan verder naar de “groene” achtertuin, met een terras aan de woning vast. Er is een groot gazon met achterin de tuin een conifeerhaag en veel vast beplanting. Vanuit de achterdeur naar rechts is de berging, hier hangt de cv-ketel (Vaillant, 2020) en is de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit deze berging is het ook mogelijk door te lopen naar de voortuin. Aan de andere zijde van de woning is de garage, bereikbaar vanuit de achtertuin door middel van een loopdeur en vanaf de oprit door middel van een roldeur. Mogelijkheid om de auto op de oprit te parkeren maar ook in de garage!

 

Eerste verdieping:

Via de trap komen we op de 1e verdieping. Op de gehele verdieping ligt vloerbedekking. Er is een kleine overloop met toegang tot beide slaapkamers. Slaapkamer 1 is gelegen aan de linkerzijde van de woning, heeft 2 grote dakramen en bergruimte onder de schuinte van de kap. Slaapkamer 2 heeft ook 2 grote dakramen, heeft een L-vorm en opbergruimte onder de schuinte van de kap.

 

Bijzonderheden:

De woning is in 1961 gebouwd op eigen grond. De cv-combiketel Vaillant is in 2020 geplaatst. De woning is voorzien van houten kozijnen grotendeels met dubbel glas. Enkelglas: wc-raam + ramen garage en berging.

 

Er wordt een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. De woning is meer dan 60 jaar geleden gebouwd en de bouweisen van die tijd waren anders dan de eisen van huidige nieuw te bouwen woningen.

 

De woning wordt verkocht met een niet-bewoners clausule. De verkopers hebben deze woning zelf niet bewoond en weten dus niet alle ins & outs van de woning.

 

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij