Freesiastraat 5,

3181 WL Rozenburg

3 SLAAPKAMERS

 

WONEN ca. 70 M2

perceel 162 M2

 

Oplevering:

In overleg

 

Vraagprijs:

€ 185.000,- k.k.

Een tussenwoning met potentie, 3 slaapkamers, vlakbij het centrum in een kindvriendelijke wijk.

Verkocht onder voorbehoud...

 

OMSCHRIJVING:

De woning ligt dichtbij het centrum van Rozenburg, in een kindvriendelijke wijk, op loopafstand van 2 basisscholen. Het is een tussenwoning met 3 slaapkamers met veel potentie! De woning verdient aandacht en handige handen maar dan heb je echt een leuke woning.

 

 

INDELING:

Begane grond:

We komen binnen in de hal, hier vinden we de meterkast, het toilet, de garderobe en de trapopgang naar de 1e verdieping terug.

 

Een doorzon woonkamer met grote raampartijen, fijn voor de natuurlijke lichtinval. Aan de achterzijde de deur naar de achtertuin. Er zijn houten kozijnen met dubbel glas.

 

De keuken is afgesloten van de woonkamer, bereikbaar via de hal.

Aan 1 zijde een keukenblok met een gaskookplaat. Aan de andere zijde van de keuken een vaste kast met daarin de aansluiting voor de wasmachine en daarboven opbergruimte.

 

Vanuit de keuken toegang tot de op het oosten gelegen achtertuin. De tuin is gedeeltelijk betegeld en een border met vaste beplanting. Er is een stenen berging met daarnaast een overkapping voor extra bergruimte.

 

 

Eerste verdieping:

Op deze verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, 2 aan de achterzijde van de woning en 1 aan de voorzijde. De 2 slaapkamers aan de tuinzijde hebben vaste kasten. Alle slaapkamers hebben houten kozijnen met dubbel glas.

 

De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is volledig betegeld met een witte, vierkante tegel. De vloer is voorzien van de originele graniet vloer. In de badkamer is een raam aanwezig, fijn voor natuurlijk lichtinval maar ook voor ventilatie.

 

 

Zolderverdieping:

Er is een vlizotrap naar deze verdieping de CC-ketel (Vaillant, bouwjaar 2009) een plekje heeft gekregen. Deze ruimte is fijn voor de nodige opbergruimte.

 

 

Bijzonderheden:

De woning is in 1961 gebouwd op eigen grond, CV-ketel (Vaillant, 2009). De woning is voorzien van dubbel glas en houten kozijnen.

 

De woning wordt verkocht met een niet-bewonersclausule, de verkoper heeft de woning zelf niet bewoond dus is niet volledig op de hoogte van alle ins en outs van de woning.

 

De overdracht van de woning zal plaats vinden bij projectnotaris Kammeraad & Strijk Notarissen te Spijkenisse.

 

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij