Emmastraat 41,

3181 GC Rozenburg

3 slaapkamers

 

wonen ca. 108 M2

Perceel: 115 M2

 

Oplevering:

in overleg

 

Vraagprijs:

€ 345.000,- k.k.

Dol op een nostalgische sfeer maar dan met de hedendaagse gemakken? Dan kan deze dijkwoning zomaar eens een match zijn! Deze woning is volledig gemoderniseerd en heeft 3 slaapkamers, een fijne binnenplaats en dakterras.

OMSCHRIJVING:

Laat je verrassen! Wanneer je voor de woning staat verwacht je niet wat je binnen tegen komt. Deze dijkwoning is echt ‘one of a kind’ niet alleen doordat er echt geen ander van is maar ook door de afwerking. Er is gebruik gemaakt van neutrale tinten, zoals wit/grijs/beige. In 2020/2021 is deze woning volledig gerenoveerd. De woonkamer is heerlijke ruim en de open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken maar ook woonkamer is er toegang tot de binnenplaats. Er zijn 3 slaapkamers boven, de masterbedroom heeft een dakterras en de andere 2 slaapkamers zijn voorzien van bergruimte in de nok.

 

INDELING:

Voortuin:

De voortuin is opnieuw betegeld met klinkers en een verhoogde plantenbak met een buxushaagje. De woning rondom is geheel gestuukt.

 

Begane grond:

We komen binnen via de voordeur in de ruime entreehal, voorzien van een volledig vernieuwde meterkast, een vaste kast en het toilet. Het toilet is volledig betegeld met een grote, grijze tegel en heeft een hangend toilet met nis erboven. De wastafel, de massief eiken nis en het massief eikenblad is volledig op maat gemaakt Het betonnen blad heeft een spiegel met verlichting erboven.

 

We gaan verder naar de woonkamer, welke we bereiken door middel van glazen, openslaande deuren. De ruimte die achter de deuren tevoorschijn komt geeft een wauw effect! De gehele woonkamer en entreehal is voorzien van een brede laminaatplank in een lichte houtlook. De woning is volledig gestuukt en de vloeren zijn afgewerkt met hoge plinten. De woonkamer is voorzien van spots in het plafond maar er zijn ook nog lichtpunten om een lamp op te kunnen hangen. In de zijgevel is een raam geplaatst waardoor er nog meer lichtinval is. Onder het raam een radiator die door middel van een vensterbank is weggewerkt wat gelijk een leuk zitje is. Daarnaast op de muur 2 hangkasten voorzien van glazen lamellen die door middel van bewegingssensor aan de onderzijde opengaan. Aan de achterzijde een schuifpui die uitkomt op de binnenplaats. Aan de rechterzijde naast de schuifpui nog een bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

 

Door naar de keuken, welke uitgevoerd is in hoogglans wit met een grijs, kunststof aanrechtblad. Daarboven een 4-tal keukenkasten. Aan de andere zijde van de keuken is een extra raam geplaatst en daarnaast staan hoge kasten uitgevoerd in een matte taupekleur. We vinden de volgende inbouwapparatuur in de keuken terug: een koelkast, een Miele (stoom)oven, een vaatwasser, een Miele inductiekookplaat met daarboven een Miele rvs-afzuigkap. De wanden en het plafond in de keuken zijn gestuukt en in het plafond zitten spots. Op de vloer liggen grote, grijze plavuizen. Vanuit de keuken ook toegang tot de binnenplaats welke volledig is betegeld met een grijze betontegel. Er zijn verhoogde plantenbakken geplaatst met vaste beplanting. De tuin is voorzien van elektrapunten, een buitenkraan en verlichting. Ook is er een achterom aanwezig.

 

Eerste verdieping:

Door middel van de open trap in de woonkamer gaan we naar de 1e verdieping. Daar aangekomen zien we dezelfde lichte laminaatvloer als op de begane grond. Deze is drempelloos over de gehele verdieping doorgelegd met uitzondering van de badkamer. De wanden en plafonds zijn gestuukt. We beginnen in de masterbedroom, een fijne kamer met een lichtstraat en de openslaande deuren naar het dakterras. Het dakterras is voorzien van vlonderdelen en een zwart, stalen hekwerk.

In het overstek van het dak zijn spots gemaakt wat sfeervolle verlichting op het terras geeft.

 

De 2e slaapkamer op deze verdieping is gelegen aan de voorzijde en heeft een gedeelde dakkapel met de 3e slaapkamer. In deze slaapkamer een leuke verrassing want met het losstaande trappetje bereiken we een extra ruimte boven de kamer. Door de hoge nok is er in beide voorslaapkamers ruimte voor een vliering. Erg handig om spullen op te kunnen bergen maar in deze kamer ook leuk om een extra ruimte voor te maken voor bijvoorbeeld de kids. Er is zelfs aan een elektrapunt gedacht. Hoe leuk is het om er een plekje te maken met kussens en een tv?

 

In de 3e slaapkamer heeft de cv-ketel (Intergas, 2016) een plekje gekregen net zoals de unit van de mechanische afzuiging. Hier is netjes een kast ombouw om gemaakt.

 

Verder met de badkamer, welke is gelegen aan de achterzijde en dus ook een gedeelte van de lichtstraat heeft. De badkamer is volledig betegeld met een grijze marmerlook tegel(60x120cm). De inloopdouche heeft een witte douchebak, een glazen scherm van 120cm breed en een Grohe inbouwdouche met zowel een regendouche als een handdouche. Het zwevende badkamermeubel is van notenhout met een witte waskom in de vorm van een druppel. Daarboven een spiegel met geïntegreerde verlichting. Tegenover de inloopdouche hangt nog een smalle spiegelkast uitgevoerd in hetzelfde notenhout. Er is een hangend toilet met daarboven een kast. Er is gezorgd voor mechanische ventilatie en een designradiator.

 

Bijzonderheden:

De woning is gelegen op een perceel van 115m2. Oplevering in overleg. Energielabel F, maar deze is al van voor de renovatie (2020/2021).

 

• De elektra is volledig vernieuwd en ook de meterkast. Er is zelfs een loze leiding vanuit de meterkast gelegd voor als er eventueel zonnepanelen geplaatst zullen worden. Het schakelmateriaal is ook vernieuwd

• Alle kozijnen zijn van hardhout met dubbel glas.

• De gasleiding en de riolering is volledig vernieuwd

• De muren, vloeren en het dak zijn geïsoleerd. Plafond van de benedenverdieping is ook geïsoleerd door geluidsdemping van de slaapkamers.

• Het dak en de regengoten zijn vervangen, ook het platte dak aan de achterzijde (met isolatie)

• Cv-ketel Intergas 2016

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij