Acacialaan 9,

3181 BA Rozenburg

3 slaapkamers

 

wonen ca. 172 M2

perceel: 610 M2

 

Oplevering:

In overleg

 

Bieden vanaf prijs:

€ 450.000,- k.k.

Een vrijstaande woning met een heerlijke tuin aan de singel, een ruime garage en een eigen oprit. De woning heeft 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer op de 1e verdieping.

Verkocht onder voorbehoud...

 

OMSCHRIJVING:

Een heerlijke vrijstaande woning met garage en oprit gelegen op een perceel van ruim 610m2 eigen grond. De tuin is gelegen rondom het hele huis met een deel aan de singel. Dat betekent overal een plekje in de zon of schaduw! Op de 1e verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer. De woonkamer is door de vele ramen een lichte ruimte met veel potentie!

 

INDELING:

We beginnen in de voortuin waar direct ons oog valt op het ruime perceel van 610m2. Fijn dat er een ruime oprit is, de auto kan dus makkelijk geparkeerd worden op eigen terrein. Rondom de woning is een grote tuin die voorzien is van diverse vaste beplanting, gazon, houten berging en terras.

 

Vanaf de oprit gaan we door naar de voordeur en garage. De garage is inpandig bereikbaar met grote deuren aan de voorzijde maar ook aan de zijkant is er een toegangsdeur.

 

Begane grond:

Wanneer we door de voordeur naar binnen gaan, komen we in de hal die ons toegang geeft tot alle vetrekken van de woning op de begane grond, namelijk het toilet, de keuken, de woonkamer, de meterkast, de garage en de wenteltrap naar de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een licht groen tapijt, op de keuken na, maar hier komen wij zo op terug.

 

Vanaf de voordeur gezien komen we, wanneer we rechtdoor lopen, in de riante woonkamer. Door de vele raampartijen in deze ruimte valt het direct op hoe licht en ruimtelijk het aanvoelt binnen. De woonkamer valt op allerlei manieren in te delen doordat deze zo ruim is. De huidige bewoners hebben ervoor gekozen om de zithoek bij de haard te zetten. In het rechterdeel van de woonkamer hebben zij een grote boekenkast en piano neergezet.

 

Vanaf dit deel lopen we langs de haard de hoek om, de keuken in. Het is een lange ruimte met achterin het keukenblok. Hier ligt een geblokte zeilvloer. De keuken zelf is gebroken wit en heeft een 4-pits elektrisch fornuis met daarboven een afzuigkap, een losse koelkast en magnetron. De wanden zijn voorzien van een vierkante tegel met motief. In de keuken zitten 2 deuren, 1 ervan is een vaste kast en de andere deur leidt ons weer naar de hal.

 

Wanneer we rechtdoor lopen komen wij in een ruime garage waar tevens de aansluiting van de wasmachine zit. Er is elektra, water en verwarming aanwezig.

 

We gaan terug naar de hal waar we ook het toilet vinden. De wanden zijn tot ongeveer de helft betegeld met een oranje tegel en op de vloer ligt een zwart gemêleerd mozaïek tegeltje. Naast het toilet hangen een radiator en een fonteintje.

 

Eerste verdieping:

Via de wenteltrap komen we op de 1e verdieping. Op de gehele verdieping ligt lichtgrijze vloerbedekking. We beginnen in de master bedroom, deze is gelegen aan de linkerzijde van de woning. Deze kamer heeft een balkon en aan beide kanten van de kamer veel bergruimte. Tevens hangt in deze kamer een airco.

 

Vanuit deze slaapkamer lopen we naar de kamer die op de plattegrond staat aangegeven als berging. Deze kamer bevindt zich naast de master bedroom, tegenover de badkamer. Doordat er nu een klein dakraam in zit mogen we deze ruimte niet benoemen als slaapkamer. Met een groter raam zal deze ruimte zeker niet misstaan als slaapkamer. Hier is de cv-ketel (Vaillant, 2011) geplaatst.

 

Naast deze kamer is de 2e slaapkamer te vinden. Het is een fijne slaapkamer met veel daglicht. Ook hier is een vaste kast geplaatst. Deze kamer is ruim genoeg om een tweepersoonsbed in te plaatsen.

 

De 3e slaapkamer is precies dezelfde kamer maar in spiegelbeeld en een meter korter.

 

We gaan verder naar de badkamer. Daar zijn dezelfde tegels gebruikt als het toilet op de begane grond. De badkamer heeft een ligbad, een douche, een wasbak met spiegel, een handdoekenradiator, een toilet en een vaste kast. Er is een raampartij in de badkamer met een vast raam en een raam dat open kan (enkel glas), altijd handig voor de natuurlijke ventilatie.

 

Bijzonderheden:

De woning is in 1974 gebouwd op basis van een ontwerp van een architect op eigen grond. De cv-combiketel Vaillant is in 2011 geplaatst. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen grotendeels met dubbel glas.

 

Er wordt een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. De woning is meer dan 40 jaar geleden gebouwd en de bouweisen van die tijd waren anders dan de eisen van huidige nieuw te bouwen woningen. De overdracht van de woning zal plaats vinden bij projectnotaris van Kammeraad & Strijk.

 

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

<<< TERUG NAAR AANBOD

 

HONKVAST MAKELAARDIJ

Met hart voor huizen in Rozenburg

 

TELEFOON: 0181-21 54 14

MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12

E-MAIL: info@honkvast.com

Link naar Facebook-pagina van Honkvast Makelaardij